Retourbeleid

Producten ruilen of retourneren
Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag je tenslotte wat verwachten. We laten je graag zien hoe we dat doen.

Bij ontvangst is het belangrijk de bestelling te controleren op aantal, inhoud en op beschadigingen. Hoewel AKSA Home er alles aan doet om geen fouten te maken, kan het voorkomen dat een verzonden bestelling verkeerd, beschadigd of incompleet geleverd is. Indien dit voorkomt vragen wij u binnen zeven dagen contact met ons op te nemen.

Het uitwisselen of terugkeren kan snel en eenvoudig worden gedaan in de volgende 3 stappen:

1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail naar info@aksa-home.com waarin u aangeeft dat u een of meer producten wilt ruilen of retourneren.

2. U kunt de retour opsturen naar het volgende adres: 
AKSA Home
De Werf 19
1741DH Schagen

3. Lever uw pakket aan de drager van uw keuze. Nadat we uw retourzending in ons magazijn hebben ontvangen, zullen we uw retourzending binnen 10 werkdagen verwerken. Onze retourafdeling houdt u op de hoogte per e-mail.

Verzendkosten
Indien er een fout ontstaan is bij de levering (beschadigd/verkeerd geleverde producten) zal AKSA Home de verzendkosten voor eigen rekening nemen. In alle andere gevallen zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.